Stijlvolle opberger!

28-05-2019

Een kast toevoegen aan je interieur kan een geweldige aanvulling zijn op sfeer, maar ook op functionaliteit. Eigenlijk wil je het liefst dat alles dat je wil opbergen erin kan. Groter hoeft de kast dan ook niet te zijn. Wandmeubel Zenon 2 heeft een superstrakke en stijlvolle uitstraling.

 

Licht je favoriete item uit

Daarnaast biedt hij veel mogelijkheden. Je (minder mooie) spullen kunnen perfect worden opgeborgen achter een dicht deurtje en de open vakken geven juist de mogelijkheid om iets moois en decoratief in de schijnwerpers te zetten. Door het ingebouwde licht zal het item extra stralen.

 

The finishing touch

Heel subtiel is er een verschil in afwerking. Een donker houtdecor naast een uni warm grijs. Dat maakt deze kast stijlvol en sophisticated. De kast zelf kun je extra laten opvallen door met een contrast kleur op de achterwand te werken, zoals hier een diepe okergeel. Classy en stoer in combinatie met de grijs/bruintinten. De hoogte is perfect, je kunt er een mooie verzameling accessoires op kwijt of een prettige tafellamp die zorgt voor extra verlichting in dat deel van de kamer.

ANDEREN BEKEKEN OOK

De hocker: een multifunctionele toevoeging in je interieur!

01-05-2018
Zo’n poef zorgt snel voor een extra zitplek als er gasten op bezoek komen, maar heeft nog méér verrassende eigenschappen.   In een handomdraai een extra bijzettafel! Zie hier de hocker die hoort bij fauteuil Niels! Door zijn strakke belijning is...

Haal de industriële look in huis!

07-02-2018
Dé woontrend van nu: ‘industrial’. Hier kijken we vooral naar het gevoel van ruime lofts uit New-York City tot oude pakhuizen uit Amsterdam en Rotterdam. Oorspronkelijk zijn de bewoners erin getrokken zoals de ruimte was toen ze het aantroffen. Nu...