Over Novastyl

Novastyl ontwerp en ontwikkelt meubelen die je helpen duurzaam te genieten van mooi maatwerk met mogelijkheden. We helpen je stijlen te combineren en te creëren, op basis van jouw eigen voorkeuren. Ons exclusief design geeft aan dat we weten van wonen. What you see is what you get: we combineren duurzaamheid met maatwerk en kwaliteit. Jouw woonwensen zijn bij ons in goede handen, de Novastyl-dealers nemen uitgebreid de tijd om samen met jou je droominterieur te realiseren. We werken volgens 8 belangrijke kernwaarden, die je ontdekt bij iedere Novastyl-dealer waarmee je in gesprek gaat om jouw droominterieur te realiseren.

8 redenen om voor Novastyl te kiezen

1. Duurzaam genieten van uw meubels

Novastyl meubelen gaan een leven lang mee. De exclusieve designs zijn ontworpen op basis van duurzaam gebruik. Hoogwaardige materialen en ergonomische vormgeving vormen de basis voor een lang en gelukkig leven met de meubelen in jouw eigen stijl. Geniet van de kwaliteit van ware duurzaamheid.

2. Mooi maatwerk

De Novastyl-collectie is beschikbaar in iedere kleur die je wenst. Dankzij maatwerk creëer en combineer je eenvoudig je eigen stijl. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren, afwerkingen en uiteraard afmetingen van de meubels uit onze collectie. Samen met de Novastyl-dealer stem je de meubelen af op jouw specifieke wensen.

3. Meubelen met mogelijkheden

Meubelen hebben een emotionele, esthetische en bovendien een functionele laag. Dat functionele aspect zetten we in om multifunctionele mogelijkheden te creëren. Dat vertaalt zich naar een slim gebruik van meubelen die er prachtig uitzien en bovendien bijdragen aan het gemak in je woon-, slaap- of eetkamer.

4. Mix & match

Creëer en combineer je eigen stijl door de verschillende meubelen uit de Novastyl-collectie naar hartenlust met elkaar te combineren. Laat je eigen smaak spreken of ontdek je eigen stijl in samenspraak met de Novastyl-dealer. Je persoonlijke stijl vormt de basis voor de Novastyl meubelen in jouw interieur. .

 

5. Exclusief design

Exclusiviteit en kwaliteit gaan bij Novastyl hand in hand. Ieder meubel is exclusief ontworpen en gemaakt voor Novastyl. We hebben daardoor zicht op de kwaliteit gedurende het gehele productieproces en zorgen er met de unieke collectie voor dat je aan de hand daarvan een eigen stijl kunt ontdekken of ontwikkelen.

6. Wij weten van wonen

De Novastyl-dealer weet van wonen, deze denkt met je mee en haalt alles uit de kast om jouw interieur mooier te maken. We luisteren naar je wensen en bieden de oplossingen die bijdragen aan jouw droominterieur. Wij bieden de handvaten die helpen jouw interieur naar jouw smaak vorm te geven.

7. What you see is what you get

We houden bij Novastyl niet van verrassingen. Zowel op de website als in de winkel kun je zelf zien hoe de exclusieve meubelen uit de Novastyl collectie eruit komen te zien in de kleur van jouw keuze. Dat wat je ziet is wat je krijgt, we zijn helder over de kleuren, materialen en de relatie tot de omgeving.

8. In goede handen

Jouw Novastyl-aankoop is pas het begin. De dealer denkt met je mee en helpt je jouw droominterieur te ontwerpen. Ook daarna staan we op ieder gewenst moment voor je klaar. We denken met je mee over nieuwe meubelen of over bijvoorbeeld het onderhoud om uw nieuw aangeschafte meubelen zo lang mogelijk mooi te houden.