De hocker: een multifunctionele toevoeging in je interieur!

01-05-2018

Zo’n poef zorgt snel voor een extra zitplek als er gasten op bezoek komen, maar heeft nog méér verrassende eigenschappen.

 

In een handomdraai een extra bijzettafel!

Zie hier de hocker die hoort bij fauteuil Niels! Door zijn strakke belijning is hij perfect geschikt om er een stapel tijdschriften en boeken op te hebben en wordt hij ook meteen decoratief. Is jouw hocker wat aan de zachte kant voor glazen en kopjes? Zet er dan een groot dienblad op, zodat je een stevige onderkant hebt. Een mooie, wat dikkere houten plank is ook een goede optie hiervoor.

Een extra zitplek of toch een relax plek voor de kids?

Je schuift de poef makkelijk bij de bank of fauteuil aan, om zo een ‘chaise-longue’ gevoel te creëren. Plaats hem ook eens onder de vensterbank om snel een kinderhoekje te maken. Door zijn formaat en lichte gewicht, zal hij op verschillende plekken in je interieur zijn waarde laten zien.

Durf een stapje extra!

Kies meerdere poefs in verschillende tinten of zelfs dessins in je huis. Doordat het een relatief klein meubel is, kun je júist met de stoffering van een poef wat uitgesprokenere keuzes maken!

ANDEREN BEKEKEN OOK

Haal de industriële look in huis!

07-02-2018
Dé woontrend van nu: ‘industrial’. Hier kijken we vooral naar het gevoel van ruime lofts uit New-York City tot oude pakhuizen uit Amsterdam en Rotterdam. Oorspronkelijk zijn de bewoners erin getrokken zoals de ruimte was toen ze het aantroffen. Nu...