Stijl met kleur of accessoires!

31-07-2018

Poederpastel of denimblauw: welke accentkleur kies jij?

Een overwegend naturel interieur kan gerust een kleurtoevoeging hebben. Kies voor een zachte poederachtige pastel of een vergrijsde kleurnuance in deze stijl. Doordat de pijlers van dit interieur grijzen en beiges zijn, is dat een perfecte basis om je favoriete kleur aan toe te voegen. Voor een vriendelijk en wat vrouwelijker uitstraling is zachtroze of een vergrijsde nude tint een fijne keuze.  Liever wat stoerder? Kies dan voor een vergrijsde denimblauw of saliegroen.  

Een kleurtje op de muur toch te spannend? Speel het safe met accessoires!

Niet alleen kleur is bijzonder om toe te voegen, maar ook verrassende stijlelementen kunnen een groot verschil maken. Met accessoires kun je bovendien snel wisselen en dus regelmatig een andere look aan je huis geven. Durf gerust eens met accessoires uit een heel andere stijl te mixen. Een ‘ethnic’ touch kan een stoere sfeer geven. De grafische patronen en zwart-wit met zachte tinten zorgen voor een tof accent. Een wanddecoratie hoeft niet per se een schilderij of canvas doek te zijn, helemaal hip zijn de wandkleden van macramé.  

De voordelen van textiel!

Textiel heeft een aantal prettige voordelen: het zorgt voor zachtheid in het interieur, geeft een warm gevoel en werkt daarnaast erg goed voor de akoestiek. Start met een grote stoffen hoekbank in je woonkamer en voeg daar nog extra textiel aan toe zoals een vloerkleed, kussens, plaids of een stoffen lampenkap voor een nog comfortabelere uitstraling. Zéker omdat veel huizen een harde vloer als basis hebben, is dat geen onnodige luxe. Door op deze manier te wisselen met een paar items, kan je er eenvoudig ook een meer landelijke draai aan geven door botanical prints toe te voegen, of een nóg romantischer sfeer neer te zetten door met bloemprints te combineren.
 
Verander je huis mee in je eigen mood, want van afwisseling word je blij!

ANDEREN BEKEKEN OOK

De hocker: een multifunctionele toevoeging in je interieur!

01-05-2018
Zo’n poef zorgt snel voor een extra zitplek als er gasten op bezoek komen, maar heeft nog méér verrassende eigenschappen.   In een handomdraai een extra bijzettafel! Zie hier de hocker die hoort bij fauteuil Niels! Door zijn strakke belijning is...

Haal de industriële look in huis!

07-02-2018
Dé woontrend van nu: ‘industrial’. Hier kijken we vooral naar het gevoel van ruime lofts uit New-York City tot oude pakhuizen uit Amsterdam en Rotterdam. Oorspronkelijk zijn de bewoners erin getrokken zoals de ruimte was toen ze het aantroffen. Nu...