Slank en robuust

30-06-2022

Van ‘bigger is better’ naar een open en minimalistisch design. Een hoekbank op dunne zwarte pootjes, een fauteuil op een rank onderstel of een stoel met open frame, de woontrend van dunne onderstellen heeft zijn weg weer teruggevonden in het interieur! Fijne lijnen onder een grote hoekbank zorgen voor een ruimtelijk effect en een open look.

 

Creeër ruimte

 

Deze open look trend zag je al eerder terugkomen bij de eetkamerstoelen en heeft zijn weg nu ook gevonden bij de grotere meubels zoals (hoek)banken. Het optische effect van een smal frame onder een massieve bank zorgt ervoor dat het bankstel een stuk lichter lijkt en alsof de ruimte een stuk groter is.
Zachte kleuren en vormen gecombineerd met het strakke en verfijnde onderstel lijkt misschien een botsing tussen verschillende woontrends en stijlen, maar dit past precies bij de huidige trend van comfort en functionaliteit die men steeds meer terugziet in zowel thuis als op kantoor.

Hoekbank BelleHoekbank Belle

 

ANDEREN BEKEKEN OOK

De hocker: een multifunctionele toevoeging in je interieur!

01-05-2018
Zo’n poef zorgt snel voor een extra zitplek als er gasten op bezoek komen, maar heeft nog méér verrassende eigenschappen.   In een handomdraai een extra bijzettafel! Zie hier de hocker die hoort bij fauteuil Niels! Door zijn strakke belijning is...

Haal de industriële look in huis!

07-02-2018
Dé woontrend van nu: ‘industrial’. Hier kijken we vooral naar het gevoel van ruime lofts uit New-York City tot oude pakhuizen uit Amsterdam en Rotterdam. Oorspronkelijk zijn de bewoners erin getrokken zoals de ruimte was toen ze het aantroffen. Nu...