Rust en eenvoud

25-12-2018

Grotere meubelen zoals een kast of een bank hebben ook een grote impact op de uitstraling van je interieur. Bedenk bij een kast vooral ook de functionaliteit: moet er veel in opgeborgen worden? Of is het vooral ook een ‘kijkkast’ met mooie spullen? Wandkast Ruben heeft alles in zich: Veel opbergruimte, maar ook,  door het schuifbare paneel, mogelijkheden om een deel te verbergen én juist vakken om mooie spullen te kunnen laten zien. Deze wandkast kun je helemaal naar eigen inzicht en wensen samenstellen. Mooi is, om zoals hier een kleuraccent in het paneel aan te brengen, voor een opvallend accent in je huis.

 

Iconisch

Stevig en statig is de hoekbank Maxx. Ook dit meubel is te customizen, dus helemaal op jouw wensen af te stemmen. De bank kun je uit verschillende modules opbouwen, zelfs de leuningen zijn aan te passen. In een neutrale kleur geeft hij een tijdloze uitstraling waar je lang plezier van hebt, maar is met accessoires zoals kussens en een plaid eenvoudig op te peppen naar de trends van nu. Zet een hoekbank – als de ruimte het toestaat - ook gerust midden in de ruimte als een zit-eiland, met een mooi royaal vloerkleed eronder. Zo wordt deze nóg meer het middelpunt van je woonomgeving!

 

Omarmen

In een zithoek voelt het fijn als je naast een (hoek-)bank ook een extra fauteuil kunt plaatsen. Het contrast met materiaal en vorm geeft een prettige spanning en doorbreekt een eventuele ‘voorspelbaarheid’. Kies daarom gerust of júist voor een exemplaar dat anders van vormgeving én van stoffering is. Draaifauteuil Bente heeft alles in zich: een comfortabele zit, luxe uitstraling, uitgevoerd in zacht leder. De cognackleur geeft een warm en voornaam accent en komt prachtig tot zijn recht in combinatie met zachte vergrijsde tinten.

 

Flexibele bijzetter

Bijzettafels Oby zijn ideale bijschuivers: Ze zijn er in verschillende hoogtes en formaten, zodat een speels geheel ontstaat als je ze met elkaar combineert. Door het ranke onderstel oogt het heel licht en luchtig, en ‘blokkeren’ ze niet je zithoek.

ANDEREN BEKEKEN OOK

De hocker: een multifunctionele toevoeging in je interieur!

01-05-2018
Zo’n poef zorgt snel voor een extra zitplek als er gasten op bezoek komen, maar heeft nog méér verrassende eigenschappen.   In een handomdraai een extra bijzettafel! Zie hier de hocker die hoort bij fauteuil Niels! Door zijn strakke belijning is...

Haal de industriële look in huis!

07-02-2018
Dé woontrend van nu: ‘industrial’. Hier kijken we vooral naar het gevoel van ruime lofts uit New-York City tot oude pakhuizen uit Amsterdam en Rotterdam. Oorspronkelijk zijn de bewoners erin getrokken zoals de ruimte was toen ze het aantroffen. Nu...