Nieuwe (zachtere) vormen in het interieur.

26-06-2019

In de interieurs van nu gaan nieuwe vormen ontstaan. Dat zie je perfect samen komen in deze prachtige tafel Rayman met ovalen blad en leder gestoffeerde eetkamerstoel Barto. We komen uit een lange periode waar de meeste interieurvormen hoekig, recht en streng waren. Ronde en afgeronde vormen maken duidelijk een hernieuwde intrede en dat levert een heel vriendelijke en zachtere sfeer op. Niet alleen de uitgesproken vorm, zoals het tafelblad, maar ook details als armleuningen van de eetkamerstoel zijn prachtig afgerond.

 

Op alle manieren de perfecte vorm!

De poten van deze tafel zijn perfect onder het blad geplaatst: iedereen kan zo prettig aan tafel schuiven. Fijn van een ronde of ovaal gevormde tafel is dat iedereen elkaar kan aankijken en niemand ‘aan het hoofd’ zit. De doorsnede is doorgaans breder dan van een rechthoekig tafelblad, waardoor extra ruimte ontstaat om spullen neer te kunnen zetten. Een mooie schaal met fruit, een kan water of een wildboeket geven extra sfeer en maken het plaatje compleet.

 

Multifunctioneel

Eetkamerstoelen met leuningen zijn extra comfortabel en ook zeer geschikt om tijdelijk bij een zitgedeelte bij te schuiven. Met deze stoelen vier je dus met gemak elk feestje en word je niet overvallen als familie of vrienden onverwacht op bezoek komen!

ANDEREN BEKEKEN OOK

De hocker: een multifunctionele toevoeging in je interieur!

01-05-2018
Zo’n poef zorgt snel voor een extra zitplek als er gasten op bezoek komen, maar heeft nog méér verrassende eigenschappen.   In een handomdraai een extra bijzettafel! Zie hier de hocker die hoort bij fauteuil Niels! Door zijn strakke belijning is...

Haal de industriële look in huis!

07-02-2018
Dé woontrend van nu: ‘industrial’. Hier kijken we vooral naar het gevoel van ruime lofts uit New-York City tot oude pakhuizen uit Amsterdam en Rotterdam. Oorspronkelijk zijn de bewoners erin getrokken zoals de ruimte was toen ze het aantroffen. Nu...