Mix & Match!

17-04-2019

Wow! Dit gaat echt een klassieker worden! Deze cognackleurige strak vormgegeven bank Carlos, voelt zich in veel interieurs en woonstijlen thuis. Door de gekozen vorm is hij heel neutraal en de kleur van de stoffering is ook geweldig te combineren met andere tinten. Het gekozen leder is wat grover van structuur, waardoor deze meteen wat stoerder wordt.

 

Varieer in stijl!

Ook in een eclectisch interieur, daar waar verschillende klassieke elementen met elkaar gemixt en gematcht worden, komt deze bank Carlos heel goed tot zijn recht. Ga gerust bij andere stijlen ‘shoppen’ voor items die je persoonlijk aanspreken. In zo’n samengesteld interieur mag alles! Een tropical accent geef je door specifieke planten, zoals palmen te plaatsen, in combinatie met een sisalkleed wordt dit nog eens versterkt.

 

Go wild(life)!

De accessoires mogen ook een mix zijn, het authentieke delfts of chinees blauw zorgen voor een ‘arty’ touch. Natuurlijk dan ook met een tropical flower in de vaas, zoals een enkele paradijsvogel of heleconia. Het mooie van deze bank is dat als je smaak verandert, je interieur mee mag veranderen, maar de bank gewoon als middelpunt in je nieuwe woonstijl kan blijven bestaan.

ANDEREN BEKEKEN OOK

De hocker: een multifunctionele toevoeging in je interieur!

01-05-2018
Zo’n poef zorgt snel voor een extra zitplek als er gasten op bezoek komen, maar heeft nog méér verrassende eigenschappen.   In een handomdraai een extra bijzettafel! Zie hier de hocker die hoort bij fauteuil Niels! Door zijn strakke belijning is...

Haal de industriële look in huis!

07-02-2018
Dé woontrend van nu: ‘industrial’. Hier kijken we vooral naar het gevoel van ruime lofts uit New-York City tot oude pakhuizen uit Amsterdam en Rotterdam. Oorspronkelijk zijn de bewoners erin getrokken zoals de ruimte was toen ze het aantroffen. Nu...