Luchtig rond

02-09-2018

Luchtig…

Wat opvalt aan dit interieur is de fijne ronde vormen van het meubilair! Een ovalen of ronde tafel, zoals eetkamertafel Estivo, is heel prettig om met een grotere groep mensen aan te zitten. Doordat je een beetje door kunt schuiven, is er niet iemand die tegenover een lege plek zit.  Zo’n tafel is direct het kloppende hart van de ruimte, daar waar alles en iedereen samenkomt. Mooi vrij en in het midden geplaatst, krijgt hij alle ruimte om omheen te kunnen zitten.

 Luchtiger…

Je kunt hier dan ook gerust kiezen voor de comfortabele, royale eetkamerstoel Pasco, mooi gestoffeerd, en slank van vormgeving.  Hier wordt de luchtigheid sterk benadrukt door de vormgeving: elegante poten in een mooi gebogen draadvorm geven een open gevoel. Ook de tafelpoten zijn niet te robuust, zodat je met de stoelen alle kanten op kunt schuiven. Het blad is stijlvol slank en lijkt daardoor te zweven. Ook dit geeft weer vorm aan een licht en luchtig interieur.

Luchtigst…

Met mooie in-between gordijnen, die het licht prachtig filteren maar nog goed de contouren van buiten laten zien wordt het nóg meer een geheel. De kleuren liggen hier heel dicht bij elkaar, wat veel rust geeft. Het is mooi én spannender om warmere beiges te combineren met koelere grijzen voor balans in het kleurpalet. En de details maken het altijd af: een groepje glazen vazen in verschillende hoogtes, met een enkele bloem of tak erin geeft doorzicht. In grote, maar zeker ook in kleinere ruimtes is het ideaal om met deze ingrediënten in te richten!

ANDEREN BEKEKEN OOK

De hocker: een multifunctionele toevoeging in je interieur!

01-05-2018
Zo’n poef zorgt snel voor een extra zitplek als er gasten op bezoek komen, maar heeft nog méér verrassende eigenschappen.   In een handomdraai een extra bijzettafel! Zie hier de hocker die hoort bij fauteuil Niels! Door zijn strakke belijning is...

Haal de industriële look in huis!

07-02-2018
Dé woontrend van nu: ‘industrial’. Hier kijken we vooral naar het gevoel van ruime lofts uit New-York City tot oude pakhuizen uit Amsterdam en Rotterdam. Oorspronkelijk zijn de bewoners erin getrokken zoals de ruimte was toen ze het aantroffen. Nu...