Lekker comfortabel onderuit!

06-04-2019

De bank is vaak het middelpunt van de ruimte, en zeker van het zitgedeelte. We geven tegenwoordig gerust toe dat we graag liggen of ‘hangen’: de bank is daardoor nog veel meer een relaxmeubel geworden ten opzichte van voorgaande jaren. Hoekbank Pablo heeft dat comfort in zich!

 

Ideaal voor elke ruimte: groot of klein!

Het hoekgedeelte geeft mogelijkheid om helemaal uitgestrekt te gaan liggen, en vind je het prettig om juist wat rechtop te zitten -om bijvoorbeeld te lezen- dan geeft de neksteun extra comfort. Doordat het ‘lig-gedeelte’ geen armleuning heeft, oogt de bank tóch luchtig in de ruimte. Dit komt ook doordat de bank op een hogere poot is geplaatst. Op deze manier kan deze bank ook in kleinere ruimtes prima tot zijn recht komen!

 

Welke stijl past bij jou?

In verschillende soorten stijlen zal deze bank zich fijn voelen: het heldere design past perfect in een modern interieur, maar voelt zich ook goed in een stoer landelijke sfeer! Pas de stof aan op de stijl: een stoere linnenstructuur matcht heel fijn met een landelijke sfeer, en een mooie wol met weinig weefselstructuur is geweldig in een strak en minimalistische uitstraling.

 

Naar smaak aan te passen!

Bij Pablo mag je zelf je eigen bank of hoekopstelling samenstellen. Je kunt kiezen uit stof of leder, 4 verschillende armleuningen, 2 verschillende zitcomfort, verschillende stiknaden, meerdere pootmogelijkheden en de mogelijkheid tot een relaxsysteem. Laat je in de winkel voorlichten naar de mogelijkheden.

ANDEREN BEKEKEN OOK

De hocker: een multifunctionele toevoeging in je interieur!

01-05-2018
Zo’n poef zorgt snel voor een extra zitplek als er gasten op bezoek komen, maar heeft nog méér verrassende eigenschappen.   In een handomdraai een extra bijzettafel! Zie hier de hocker die hoort bij fauteuil Niels! Door zijn strakke belijning is...

Haal de industriële look in huis!

07-02-2018
Dé woontrend van nu: ‘industrial’. Hier kijken we vooral naar het gevoel van ruime lofts uit New-York City tot oude pakhuizen uit Amsterdam en Rotterdam. Oorspronkelijk zijn de bewoners erin getrokken zoals de ruimte was toen ze het aantroffen. Nu...