Lampen in alle vormen en kleuren

21-09-2020

Waar men vroeger nog een speciaalzaak voor nodig had of een aparte aanvraag moeten plaatsen om een mooie design lamp filament te krijgen voor je lamp, is de keuze tegenwoordig een stuk gemakkelijker en uitgebreider. Van het eenzijdige en praktische ronde peertje is het geleidelijk veranderd naar enkele tot meerdere kleuren. De huidige led verlichting laat dit ook gemakkelijk toe want het gaat vele jaren mee, verbruikt minder en geeft dezelfde ambiance als de ouderwetse gloeilamp. Waarbij de LED lampen niet meer zorgen voor die ongelooflijke hitte die van de ouderwetse gloeilampen af kwamen.

 

Uiteenlopende vormen

LED verlichting is ook een stuk minder gebonden aan vorm en kan ik de meest uiteenlopende manieren worden gemaakt. Van een ouderwetse kaarsvorm tot een dubbele helix spiraal of zoals tafellamp Macx een diamant vorm.  Hiermee is het statische en eenzijdige van een lamp verdwenen en creeer je met gemak een geheel nieuwe sfeer met het veranderen van een klein onderdeel.

Tafellamp Macx

 

Kleurrijke lichtbronnen

Geef je interieur op een speelse manier een frisse look door gebruik te maken van verschillende kleuren. Dit kan bij vloerlamp Lando of lamp molvene gemakkelijk door deze te voorzien van een moderne led lichtbron met een afstandsbediening waarbij je de kleuren kan kiezen omdat het peertje van de lamp niet zichtbaar is. Bij lampen waarbij de lichtbron een belangrijk visueel aspect is van de lamp zijn er ook tal van mogelijkheden om te spelen met kleur en lichtinval. Vraag naar de mogelijkheden bij de Novastyl Dealer en neem dit mee in je lichtplan.

ANDEREN BEKEKEN OOK

De hocker: een multifunctionele toevoeging in je interieur!

01-05-2018
Zo’n poef zorgt snel voor een extra zitplek als er gasten op bezoek komen, maar heeft nog méér verrassende eigenschappen.   In een handomdraai een extra bijzettafel! Zie hier de hocker die hoort bij fauteuil Niels! Door zijn strakke belijning is...

Haal de industriële look in huis!

07-02-2018
Dé woontrend van nu: ‘industrial’. Hier kijken we vooral naar het gevoel van ruime lofts uit New-York City tot oude pakhuizen uit Amsterdam en Rotterdam. Oorspronkelijk zijn de bewoners erin getrokken zoals de ruimte was toen ze het aantroffen. Nu...