Jouw bank als icoon

23-09-2018

Plaats jouw bank vrij in de ruimte!

Een bank kan een iconisch middelpunt van je interieur zijn. Zeker als je hem zoals hier helemaal vrij in de ruimte kan zetten. Het is sowieso een goed idee om zitmeubelen altijd minimaal 20 cm van de wand af te zetten. Op deze manier creëer je een groter ruimtelijk effect. Als je dan ook nog een klein lampje onder de lamp legt, versterk je ‘s avonds als het donker is nóg eens die ruimtelijke sfeer.  

Een bank met details voor een levendig en ongedwongen effect!

In deze bank (bank Rayan) wordt het ruimtelijke gevoel ook nog eens versterkt, doordat deze op hoge, ranke poten staat. Heb je er de ruimte voor, dan is zo’n hoekbank zalig. Je kan er net wat relaxter op liggen dan op een rechte bank. Subtiele details hier zijn de stiksels van de rugkussens. De in ruitvorm gestikte stof werkt hier haast als een dessin en geeft daardoor meer levendigheid. De nonchalante stoffering van de bank geeft zo nu en dan wat plooitjes, die heel welkom zijn, als je op zoek bent naar een wat meer ongedwongen uitstraling.

The finishing touch!

Dat levendige is hier ook prachtig ondersteund door toevoeging van grotere planten, met verfijnde bladeren. Dit geeft de natuurlijke sfeer een extra accent. Zijn je planten (nog) wat kleiner, zet ze op een bijzettafel om zo toch hoogte te kunnen maken en de ruimte mooi met groen te kunnen vullen. Kies meteen voor een flinke bloempot voor de plant, dan komen de verhoudingen ook beter tot zijn recht. Maak een link met groen naar het dessin van de kussens, zo doorbreek je meteen ook alle effen kleuren en materialen!

ANDEREN BEKEKEN OOK

De hocker: een multifunctionele toevoeging in je interieur!

01-05-2018
Zo’n poef zorgt snel voor een extra zitplek als er gasten op bezoek komen, maar heeft nog méér verrassende eigenschappen.   In een handomdraai een extra bijzettafel! Zie hier de hocker die hoort bij fauteuil Niels! Door zijn strakke belijning is...

Haal de industriële look in huis!

07-02-2018
Dé woontrend van nu: ‘industrial’. Hier kijken we vooral naar het gevoel van ruime lofts uit New-York City tot oude pakhuizen uit Amsterdam en Rotterdam. Oorspronkelijk zijn de bewoners erin getrokken zoals de ruimte was toen ze het aantroffen. Nu...