IN-UITSCHUIFTAFEL

08-01-2019

Een interieur dat in dienst staat van de mensen die er wonen… Het is een heerlijk idee dat naast sfeer en beleving, óók de functionaliteit van een meubelstuk een grote rol kan spelen. Wonen gaat vooral over comfortabel, je thuis voelen en een eigen plek hebben waar je kunt zijn wie je bent.

                   

Flexibel wonen

We wonen steeds flexibeler - een huis is niet meer zo straf ingedeeld als zijnde een zit- en eetkamer. We ervaren in deze tijd veel meer de verschillende moods waarin we kunnen zijn. Een tv is ook al lang niet meer een middelpunt van de woonkamer. Iedereen kijkt op zijn eigen device, wanneer hij daar zin in heeft. De focus van een interieur, is veel meer verschoven van de zithoek, naar de keuken of het eetgedeelte met die fijne lange tafel. Soms ben je heel energiek, ben je actief bezig en zit je hoofd vol nieuwe plannen. Op een ander moment heb je juist meer behoefte aan rust en stilte en wil je het liefst wegduiken in een boek of mooie Netflix-serie.

 

Speel met je interieur

Je interieur kan met je meebewegen, als een meubel meerdere functies heeft. Denk aan een poef met een opbergfunctie, kasten die je groter of juist kleiner kunt maken en een eettafel die royaal is als je vrienden op bezoek krijgt, of juist compact als je het fijn vindt om de ruimte optimaal en royaal te houden. Als zo’n tafel de ruimte heeft in je huis, is het heel eenvoudig om die in- en uitklap functie ook als vanzelfsprekend te gebruiken. Spelen met je interieur, is spelen met je eigen mood. Schuiven met je meubels, spelen met kleuren en dessins, zéker als de seizoenen weer veranderen, geeft je toch een beetje het gevoel alsof je een ander huis hebt!

ANDEREN BEKEKEN OOK

De hocker: een multifunctionele toevoeging in je interieur!

01-05-2018
Zo’n poef zorgt snel voor een extra zitplek als er gasten op bezoek komen, maar heeft nog méér verrassende eigenschappen.   In een handomdraai een extra bijzettafel! Zie hier de hocker die hoort bij fauteuil Niels! Door zijn strakke belijning is...

Haal de industriële look in huis!

07-02-2018
Dé woontrend van nu: ‘industrial’. Hier kijken we vooral naar het gevoel van ruime lofts uit New-York City tot oude pakhuizen uit Amsterdam en Rotterdam. Oorspronkelijk zijn de bewoners erin getrokken zoals de ruimte was toen ze het aantroffen. Nu...