Heerlijk onderuit in deze supercomfi bank!

17-05-2019

Deze supercomfortabele bank Paco is een schot in de roos als je veel tijd wil besteden in je zithoek. Deze bank geeft op verschillende manieren ondersteuning, zodat je kunt liggen, hangen of zitten zoals je op dat moment wilt.

 

Ruimtelijk ontwerp

Geef deze bank letterlijk de ruimte: plaats hem - als de ruimte het toe laat - in het midden van de kamer, zodat er een soort eiland ontstaat. Zo kun je om de hele bank en zithoek heenlopen. Lukt dat niet, zorg er dan in ieder geval voor dat deze een stukje (minimaal 20 cm) van de wand af staat. Zo ontstaat er ruimte en lucht omheen.

 

Tijdloos design

Het design van deze bank is van nu maar toch zeer tijdloos. De afgeronde hoeken geven het een zacht karakter, terwijl tegelijkertijd de keuze voor het stoere leer juist een stoere touch geeft. De kleur van dit leer - olijfgroen - is heel bijzonder. Je ziet het niet veel en dat maakt juist dit interieur heel erg persoonlijk.

 

Maak het af

Zachte koele en warme grijzen, khaki’s en saliegroentinten combineren geweldig mooi bij deze kleur en zorgen ervoor dat de contrasten zacht blijven. Blijf in deze sfeer door voor de kussens ook voor verschillende tinten te kiezen. Maak het even wat pittiger door kussens en plaids met een grafisch dessin erbij te kiezen.

ANDEREN BEKEKEN OOK

De hocker: een multifunctionele toevoeging in je interieur!

01-05-2018
Zo’n poef zorgt snel voor een extra zitplek als er gasten op bezoek komen, maar heeft nog méér verrassende eigenschappen.   In een handomdraai een extra bijzettafel! Zie hier de hocker die hoort bij fauteuil Niels! Door zijn strakke belijning is...

Haal de industriële look in huis!

07-02-2018
Dé woontrend van nu: ‘industrial’. Hier kijken we vooral naar het gevoel van ruime lofts uit New-York City tot oude pakhuizen uit Amsterdam en Rotterdam. Oorspronkelijk zijn de bewoners erin getrokken zoals de ruimte was toen ze het aantroffen. Nu...