Een hoekbank van plastic

04-01-2021

Modern en milieuvriendelijk

Bij de aanschaf van een bank wordt er vooral gekeken naar de stijl en de kleur, zodat deze mooi bij het interieur past. Maar wat als je ook nog kan vertellen dat je met je bank meehelpt aan een schoner milieu?

 

Duurzaamheid als stijl

Moderne banken gemaakt van duurzame stoffen zijn al lange tijd een trend maar een bank gemaakt van petflessen is uniek! Door de technologisch vooruitstrevende stof van Woven Bottles is de moderne bank Fedor het hoogtepunt van duurzaamheid. Deze hoekbank is gemaakt van RPET flessen oftewel gerecyclede pet flessen en leverbaar in verschillende uitvoeringen en 15 kleuren. Bij elk bankstel gemaakt van deze duurzame stof wordt een certificaat meegeleverd waarin exact staat uit hoeveel petflessen het meubel is vervaardigt.

 

Milieuvriendelijk naar the next level! 

Van het gebruik van duurzaam en gecertificeerd FSC hout naar het gebruik van gerecyclede materialen, duurzaamheid wordt een eigen USP. Geef je interieur naast een luxe uitstraling een extra eigenschap: milieuvriendelijkheid.

 

 

hoekbank Fedor

 

ANDEREN BEKEKEN OOK

De hocker: een multifunctionele toevoeging in je interieur!

01-05-2018
Zo’n poef zorgt snel voor een extra zitplek als er gasten op bezoek komen, maar heeft nog méér verrassende eigenschappen.   In een handomdraai een extra bijzettafel! Zie hier de hocker die hoort bij fauteuil Niels! Door zijn strakke belijning is...

Haal de industriële look in huis!

07-02-2018
Dé woontrend van nu: ‘industrial’. Hier kijken we vooral naar het gevoel van ruime lofts uit New-York City tot oude pakhuizen uit Amsterdam en Rotterdam. Oorspronkelijk zijn de bewoners erin getrokken zoals de ruimte was toen ze het aantroffen. Nu...