Zitmeubelen

Zitmeubelen van de hoogste kwaliteit en gemaakt van de beste materialen vind je in de Novastyl-collectie.

 

Banken

 

Heerlijk ontspannen in een van onze stoffen of lederen banken, van tweezitters tot een unieke bank geheel naar eigen smaak samengesteld door de ruime keuze uit elementen voor de elementenbank. Maak een keuze uit een van de vele soorten en uitvoeringen van de banken uit de exclusieve Novastyl collectie om zo uw droominterieur te creëren.  

fauteuils

Naast een ruime keuze aan banken bestaat de Novastyl-collectie uit comfortabele fauteuils en relaxfauteuils. De fauteuils zijn beschikbaar in leder of stoffen uitvoering en eventueel met bijpassende hocker. Door het slimme ergonomische ontwerp en keuze uit verschillende uitvoeringen zijn de fauteuils een mooie aanwinst voor ieder interieur. Voor het meest onstpannen gevoel en heerlijke vorm van luxe zijn de relaxfautueils uit de Novastyl-collectie het neusje van de zalm. Met een keuze uit verschillende kleuren, stoffen en ledersoorten en zowel elektrisch als mechanisch verstelbare uitvoeringen maken de relaxfauteuils ontspannen tot een ware kunstvorm.

Eetkamerstoelen

 Stoelen voor aan de eettafel horen comfortabel te zijn en van dermate goede kwaliteit dat men niet meer stilstaat bij de tijd. Door het gebruik van duurzame materialen zijn de eetkamerstoelen uit de Novastyl-collectie niet enkel geschikt voor aan de eetkamertafel, maar ook een stijlvolle aanwinst voor in de woonkamer of kantoor. Door de keuze uit verschillende poten of wieltjes kun je voor ieder interieur een mooie eetkamerstoel samenstellen.

Ga langs bij een van onze Novastyl Dealers en laat u begeleiden naar een perfecte zithoek.