Eetkamertafel Jax

zoals afgebeeld € 1299.00

Ronde eetkamertafel 130 cm of 120 cm met zeer sterk HPL blad wat zeer gebruiksvriendelijk  en erg sterk is. Leverbaar in diverse afmetingen en veel HPL kleuren. Poot metaal zwart of metaal kleur.

Nu tijdelijk in beide afmetingen 120cm en 130 cm rond en in 3 speciale kleuren HPL van 1299,- voor 999,-  snel leverbaar zolang de voorraad strekt.

Andere kleuren tegen meerprijs leverbaar

Hoogwaardige kwaliteit

De exclusieve Novastyl-collectie onderscheidt zich door kwaliteit, duurzaamheid en maatwerk. De meubelen zijn ontworpen voor een lang en gelukkig leven. Jij kiest de kleur, afwerking en afmeting, zodat de meubelen helpen jouw eigen stijl te creëren. Elk meubel is exclusief ontworpen en gemaakt voor Novastyl, waarbij we de directe controle hebben over de kwaliteit en de gebruikte materialen. De ervaren Novastyl-dealers denken met je mee en maken een schets van het meubel in je interieur. Onze meubelen vormen een duurzame aankoop, waar je jarenlang plezier van hebt.

Onze Novastyl dealers

De Novastyl-collectie met exclusieve meubelen vind je bij 14 dealers, verspreid door heel Nederland. Zij beschikken over een uitstekend luisterend oor, helpen je het meubel in jouw interieur te schetsen en denken met je mee over jouw eigen stijl. De dealers adviseren je op basis van jouw persoonlijke wensen of inspireren je met de combinatie van verschillende stijlen. De dealers van Novastyl weten van wonen en gebruiken hun kennis en ervaring om je uitstekend te adviseren over meubels die helpen jouw droominterieur te realiseren.

Vind een dealer bij u in de buurt