Wennekers Wooncentrum

 

Welkom bij Wennekers Wooncentrum, de Novastyl dealer uit Groesbeek in de directe omgeving van Nijmegen.

Wie zijn wij

Bij Wennekers Wooncentrum werken uitsluitend fulltime medewerkers die de klant optimaal kunnen adviseren. “Alle medewerkers hebben verstand van zaken en kunnen de klant een compleet advies geven, zelfs via een 3D-presentatie van het door hem gewenste interieur of een tekening van de tekentafel.”

Extra service

Meubels inruilen is bij Wennekers Wooncentrum altijd mogelijk. Al bijna 60 jaar bieden wij deze extra service aan onze klanten. Het grote voordeel is, dat men verlost is van de oude meubels zonder hiervoor op pad te moeten en dat de inruilwaarde wordt verrekend met het eindbedrag van de offerte. Wennekers Wooncentrum biedt deze extra service graag aan, voor ons een kleine moeite en voor onze klant een groot gemak.

Het voordeel van uw oude meubels inruilen:

• u krijgt een goede inruilprijs voor uw oude meubel(s);

• geen gesleep met uw oude meubels, wij nemen ze voor u mee.

Wennekers Wooncentrum heeft zich de afgelopen jaren flink ontwikkeld. “We zijn van een dorpswinkel uitgegroeid tot een grote speler op de interregionale markt. Ook onze collectie is in deze verandering meegegaan. We verkopen weliswaar nog steeds ook de klassieke stijl waar we van oorsprong om bekend staan, maar daarnaast bieden we een uitgebreide selectie moderne- en lifestyle interieurs. Je vindt bij ons merken als Evidence, Saunaco,Comfirst, Cartell Living, Cloak, Interstar, Jess en ons huismerk NovaStyl. Jong en oud kunnen bij ons slagen! 

Advies op maat

Persoonlijk advies op maat, met het navigram 3d tekenprogramma kunnen wij uw woonkamer in een hand omdraai drie dimensionaal presenteren, Uw nieuwe meubels kunnen nu eenvoudig ingepland worden.

U kunt nu direct zien of uw nieuwe meubelstuk past in uw woonkamer, en of u de juiste kleur van de bekleding hebt uitgezocht. Met een kleurprint kunt u thuis al genieten van uw nieuwe aankoop.

Een goed begin is het halve werk download het formulier hieronder voor uw eigen situatie schets, zo komt u goed voorbereid bij ons binnen en kunnen wij u direct goed en deskundig adviseren.

 

Klik hier om de website te bezoeken

Hoogwaardige kwaliteit

De exclusieve Novastyl-collectie onderscheidt zich door kwaliteit, duurzaamheid en maatwerk. De meubelen zijn ontworpen voor een lang en gelukkig leven. Jij kiest de kleur, afwerking en afmeting, zodat de meubelen helpen jouw eigen stijl te creëren. Elk meubel is exclusief ontworpen en gemaakt voor Novastyl, waarbij we de directe controle hebben over de kwaliteit en de gebruikte materialen. De ervaren Novastyl-dealers denken met je mee en maken een schets van het meubel in je interieur. Onze meubelen vormen een duurzame aankoop, waar je jarenlang plezier van hebt.

Onze Novastyl dealers

De Novastyl-collectie met exclusieve meubelen vind je bij 14 dealers, verspreid door heel Nederland. Zij beschikken over een uitstekend luisterend oor, helpen je het meubel in jouw interieur te schetsen en denken met je mee over jouw eigen stijl. De dealers adviseren je op basis van jouw persoonlijke wensen of inspireren je met de combinatie van verschillende stijlen. De dealers van Novastyl weten van wonen en gebruiken hun kennis en ervaring om je uitstekend te adviseren over meubels die helpen jouw droominterieur te realiseren.

Vind een dealer bij u in de buurt