Van Kempen Interieurs

 

Welkom bij Van Kempen interieurs, de Novastyl dealer uit Oude Tonge op Goeree Overflakkee.

 

Van Kempen Interieurs is een familiebedrijf met een passie voor wonen.

Het bedrijf Van Kempen bestaat al sinds 1920. Drie generaties hebben hun sporen nagelaten. De vierde generatie zit inmiddels vol enthousiasme in bedrijf. Piet van Kempen stapte in 1920 over van de schilder- naar de meubelbranche. Met zijn vrouw Neeltje begon hij in Ooltgensplaat een meubelzaak. De schilderservaring kwam hem goed van pas, want naast de nieuwe meubelen kon hij tevens de woning van een nieuw behangetje voorzien. De zaken gingen voor de wind. Al snel opende hij een filiaal in Oude-Tonge.

Zijn zoon Leen van Kempen begon in 1945 opnieuw met een zaak in Oude-Tonge. Gesteund door zijn vrouw Gera. Het huidige bedrijf is nog steeds in Oude-Tonge gevestigd en is in al die jaren flink uitgebreid.

In 1978 werd het bedrijf overgedragen aan de broers Piet en Ad van Kempen. Het onverwachte overlijden van Ad, in 1985, was een grote klap voor de familie en het bedrijf. Met grote inspanning ging men verder. Piet, samen met zijn vrouw Gerda, bracht het tot drie winkels: een baby-speciaalzaak, een tapijten- en gordijnenzaak en een meubelzaak. De babyspeciaalzaak is inmiddels overgegaan naar de dochter van Piet en Gerda: Gabriella. De andere twee winkels zijn samengevoegd en zijn nu mede onder leiding van Leonard van Kempen: de zoon van Piet & Gerda en schoonzoon Jaap Vroeg in de Wei.

 

Klik hier om de website te bezoeken

Hoogwaardige kwaliteit

De exclusieve Novastyl-collectie onderscheidt zich door kwaliteit, duurzaamheid en maatwerk. De meubelen zijn ontworpen voor een lang en gelukkig leven. Jij kiest de kleur, afwerking en afmeting, zodat de meubelen helpen jouw eigen stijl te creëren. Elk meubel is exclusief ontworpen en gemaakt voor Novastyl, waarbij we de directe controle hebben over de kwaliteit en de gebruikte materialen. De ervaren Novastyl-dealers denken met je mee en maken een schets van het meubel in je interieur. Onze meubelen vormen een duurzame aankoop, waar je jarenlang plezier van hebt.

Onze Novastyl dealers

De Novastyl-collectie met exclusieve meubelen vind je bij 14 dealers, verspreid door heel Nederland. Zij beschikken over een uitstekend luisterend oor, helpen je het meubel in jouw interieur te schetsen en denken met je mee over jouw eigen stijl. De dealers adviseren je op basis van jouw persoonlijke wensen of inspireren je met de combinatie van verschillende stijlen. De dealers van Novastyl weten van wonen en gebruiken hun kennis en ervaring om je uitstekend te adviseren over meubels die helpen jouw droominterieur te realiseren.

Vind een dealer bij u in de buurt