Sluys Wonen

 

Welkom bij Sluys Wonen, de Novastyl dealer uit Vianen in de directe omgeving van Nieuwegein.

Het team van Sluys Wonen

Bij Sluys Wonen werkt een tiental specialisten op het gebied van wonen, slapen en stofferen. We beginnen altijd met goed luisteren naar uw wensen en plannen. Vervolgens wandelen we op ons gemak door de 3.000 m2 grote showroom en leggen we u de mogelijke opties voor.

We nemen de tijd voor u

Of u nu komt voor een complete eethoek of slaapkamer of voor die ene stoel of bijzettafel die uw interieur echt af maakt, we nemen de tijd voor u. Onze eigen medewerkers bezorgen en monteren de meubels bij u thuis. Zo ontzorgen we u maximaal. Deze persoonlijke aandacht kenmerkt Sluys Wonen en maakt ons al meer dan 80 jaar dé interieurspecialist van Midden-Nederland. 

 

3D tekening

Ook al proberen we in onze showroom woon- en slaapkamers 'na te bootsen', bij u thuis ziet het er ongetwijfeld anders uit. Met Navigram maken we een 3D-ontwerp van de kamer waar het meubel komt te staan dat u op het oog heeft. Hierdoor kunt u pas echt een goede keuze maken 

 

Klik hier om de website te bezoeken

Hoogwaardige kwaliteit

De exclusieve Novastyl-collectie onderscheidt zich door kwaliteit, duurzaamheid en maatwerk. De meubelen zijn ontworpen voor een lang en gelukkig leven. Jij kiest de kleur, afwerking en afmeting, zodat de meubelen helpen jouw eigen stijl te creëren. Elk meubel is exclusief ontworpen en gemaakt voor Novastyl, waarbij we de directe controle hebben over de kwaliteit en de gebruikte materialen. De ervaren Novastyl-dealers denken met je mee en maken een schets van het meubel in je interieur. Onze meubelen vormen een duurzame aankoop, waar je jarenlang plezier van hebt.

Onze Novastyl dealers

De Novastyl-collectie met exclusieve meubelen vind je bij 14 dealers, verspreid door heel Nederland. Zij beschikken over een uitstekend luisterend oor, helpen je het meubel in jouw interieur te schetsen en denken met je mee over jouw eigen stijl. De dealers adviseren je op basis van jouw persoonlijke wensen of inspireren je met de combinatie van verschillende stijlen. De dealers van Novastyl weten van wonen en gebruiken hun kennis en ervaring om je uitstekend te adviseren over meubels die helpen jouw droominterieur te realiseren.

Vind een dealer bij u in de buurt