Bulsink Interieurs

 

Welkom bij Bulsink interieurs, de Novastyl dealer uit Kilder in de directe omgeving van Doetinchem.

Over ons

Hoewel Bulsink Interieurs een eigentijds familiebedrijf is, liggen onze wortels in de meubelbranche al meer dan 80 jaar terug. In april 1938 ziet Bulsink Interieurs namelijk het levenslicht, wanneer Jan Bulsink samen met zijn kersverse vrouw Mina Bergevoet een meubelwinkel in Kilder start.

Uitbreiding

De showroom is op dat moment slechts 18 m2 groot. Dankzij de overweldigende interesse onder de Kilderse bevolking blijkt dit echter al snel te krap. In 1956 wordt er dan ook grootschalig verbouwd, waardoor een showroom van 114 m2 gerealiseerd wordt.

Wanneer twee zoons van Jan en Mina de leiding in 1967 overnemen, wordt er nóg verder uitgebreid. Het bestaande pand wordt volledig gesloopt en vervangen door nieuwbouw, met een verkoopruimte van 1000 m2. Het succes lijkt geen grenzen te kennen en al binnen enkele jaren moet er opnieuw uitgebreid worden. Bulsink Meubelen is op dat moment met recht een grootse meubelwinkel in het kleine Kilder.

Brand en wederopbouw

Op 29 januari 1976 breekt er echter een zwarte bladzijde aan, wanneer het pas verbouwde pand volledig verwoest wordt door brand. Met man en macht wordt er een jaar lang gewerkt en aan het eind van 1976 kan er gelukkig een hagelnieuw gebouw feestelijk geopend worden, min of meer zoals u het nu kent. In 1988 wordt nog een nieuw magazijn aangebouwd, waardoor de totale bedrijfsruimte 4000 m2 bedraagt.

Up-to-date

Vanaf de jaren ’90 vinden er geen grootschalige verbouwingen meer plaats, maar is er wel veel aandacht voor de binnenzijde. Bijvoorbeeld door de realisatie van een nieuwe afdeling woningtextiel, een panoramalift en eigentijdse kantoorapparatuur.

Ook de dagelijkse leiding blijft up-to-date. In 2000 neemt Marcel Bulsink de aandelen in het bedrijf over en 3 jaar later draagt hij deze over aan Jeroen Bulsink.

Jubileum

In 2013 bestaat Bulsink Interieurs 75 jaar en dit wordt grootschalig gevierd met feestelijk acties. Een mooie gedachtenis aan deze ¾ eeuw wordt zichtbaar gemaakt door kunstenaar Gerard Velthuis: in de huidige entree vindt u 2 prachtige beelden van oprichters Jan en Mina Bulsink.

Als team komen we deze elke dag tegen aan het begin van onze werkdag. Dit motiveert ons om ook de komende 80 jaar minstens zo zichtbaar te blijven in de ruime omgeving van Kilder.

Hoogwaardige kwaliteit

De exclusieve Novastyl-collectie onderscheidt zich door kwaliteit, duurzaamheid en maatwerk. De meubelen zijn ontworpen voor een lang en gelukkig leven. Jij kiest de kleur, afwerking en afmeting, zodat de meubelen helpen jouw eigen stijl te creëren. Elk meubel is exclusief ontworpen en gemaakt voor Novastyl, waarbij we de directe controle hebben over de kwaliteit en de gebruikte materialen. De ervaren Novastyl-dealers denken met je mee en maken een schets van het meubel in je interieur. Onze meubelen vormen een duurzame aankoop, waar je jarenlang plezier van hebt.

Onze Novastyl dealers

De Novastyl-collectie met exclusieve meubelen vind je bij 14 dealers, verspreid door heel Nederland. Zij beschikken over een uitstekend luisterend oor, helpen je het meubel in jouw interieur te schetsen en denken met je mee over jouw eigen stijl. De dealers adviseren je op basis van jouw persoonlijke wensen of inspireren je met de combinatie van verschillende stijlen. De dealers van Novastyl weten van wonen en gebruiken hun kennis en ervaring om je uitstekend te adviseren over meubels die helpen jouw droominterieur te realiseren.

Vind een dealer bij u in de buurt