Buco Wooncentrum

 

Welkom bij Buco Wooncentrum, de Novastyl dealer uit Weert.

Historie

Buco Wooncentrum is al meer dan zestig jaar een begrip voor liefhebbers van zowel vertrouwde kwaliteit als verrassende smaakmakers. "Buco" kent haar oorsprong in Kerkrade waar het allemaal begon, begin jaren vijftig als groothandel. Later (1963) werd in Weert een vestiging geopend, eerst aan de Maaseikerweg later (18 maart 1977, zie foto) aan het huidige adres Hoogveldstraat.

Na vele verbouwingen heeft onze winkel in 2015 en 2018 een ware facelift ondergaan.

Visie

Buco Wooncentrum staat voor een persoonlijke benadering zowel voor als na het verkoopmoment. After-sales en service is vanzelfsprekend.
Korte communicatielijnen en flexibiliteit, je weet altijd met wie je te maken hebt, alles is bespreekbaar en afspraak blijft afspraak.

Ieder meubel uit onze collectie is exclusief vervaardigd. Dat betekent dat het is gemaakt met liefde voor het vak, van hoogwaardige en duurzame materialen en met een ambachtelijke precisie.

Wij luisteren naar jouw persoonlijke woonwensen en geven advies op maat. 
Duurzame meubelen, duurzame service!
Dat is de blijvende kracht van Buco Wooncentrum!

Klik hier om de website te bezoeken

Hoogwaardige kwaliteit

De exclusieve Novastyl-collectie onderscheidt zich door kwaliteit, duurzaamheid en maatwerk. De meubelen zijn ontworpen voor een lang en gelukkig leven. Jij kiest de kleur, afwerking en afmeting, zodat de meubelen helpen jouw eigen stijl te creëren. Elk meubel is exclusief ontworpen en gemaakt voor Novastyl, waarbij we de directe controle hebben over de kwaliteit en de gebruikte materialen. De ervaren Novastyl-dealers denken met je mee en maken een schets van het meubel in je interieur. Onze meubelen vormen een duurzame aankoop, waar je jarenlang plezier van hebt.

Onze Novastyl dealers

De Novastyl-collectie met exclusieve meubelen vind je bij 14 dealers, verspreid door heel Nederland. Zij beschikken over een uitstekend luisterend oor, helpen je het meubel in jouw interieur te schetsen en denken met je mee over jouw eigen stijl. De dealers adviseren je op basis van jouw persoonlijke wensen of inspireren je met de combinatie van verschillende stijlen. De dealers van Novastyl weten van wonen en gebruiken hun kennis en ervaring om je uitstekend te adviseren over meubels die helpen jouw droominterieur te realiseren.

Vind een dealer bij u in de buurt