Meubels

De meubelen van de Novastyl-collectie zijn exclusief voor Novastyl ontwikkeld en gemaakt volgens de hoogste standaard. Met maatwerk als uitgangspunt zorgt de collectie voor een hoogwaardig staaltje kunst in ieder interieur. Maatwerk meubelen met duurzaamheid als kenmerk zodat je verzekerd bent van een langdurige tijd woonplezier.

Zitmeubelen

Als je op zoek bent naar banken of stoelen, fauteuils of andere meubelen voor je interieur kan je bij de Novastyl dealer je woonwensen bespreken om hiermee tot een perfecte oplossing te komen. Zowel de stoelen als bankstellen uit de Novastyl-collectie zijn geheel naar eigen smaak samen te stellen door de ruime keuze uit bekleding, zowel stof als leder, en variatie aan onderstellen en poten. Door het ergonomische design van de zitmeubelen kan je langdurig genieten en heerlijk comfortabel ontspannen. Stel je bank of hoekbank naar eigen stijl en wens samen door de ruime keuze uit meerdere dimensies van het bankstel. Kies je voor een diepe bank, hoge of lage met houten poten of juist een metalen frame? De combinaties zijn eindeloos en zorgen voor een exclusief maatwerk meubel.  Hoog in het vaandel van comfort zijn de verschillende relaxfauteuils uit de Novastyl-collectie, zowel met of zonder hocker, en maken van relaxen een uniek begrip. Door de verschillende nek en rugopstellingen die zowel mechanisch als elektrisch verstelbaar zijn, wil je na eenmaal erin gezeten te hebben geen andere relaxfauteuil meer. 

Tafels

Gemaakt van de hoogste kwaliteit houtsoorten zorgen de verschillende eetkamertafels, bijzettafels en salontafels voor een prachtig invulling van je interieur. Door de ruime keuze uit vorm, hoogtes en onderstel zorgen de tafels voor de juiste ambiance in iedere kamer. Zowel een kantoor als huis kan voorzien worden van een exclusieve Novastyl tafel door de mogelijkheid tot maatwerk.

Kasten

De kasten uit de Novastyl collectie combineren functionaliteit met luxe. Van een praktische tv-meubel tot aan een maatwerk wandcombinatie, de verschillende kasten zorgen voor ruime opbergruimte met een stijlvorm ontwerp. Met een keuze uit meerdere kleuren en houtsoorten en mogelijkheid tot maatwerk is een Novastyl kast perfect te combineren met elk interieur. Door het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt elke Novastyl kast voor een duurzame oplossing voor je opbergruimte.

Verlichting

De verschillende modellen lampen hebben ieder hun eigen karakter en zorgen voor een mooie en stijlvolle invulling van de verlichting. De exclusieve lampen uit de novastyl collectie geven met het strakke design en warme tinten elke kamer een huiselijke sfeer.