TV meubel Zenon

 

Tv opstelling met ruimte waarachter je desoundbar kan wegwerken, zonder dat het ten koste gaat van het geluid is alles netjes weggewerkt. Dit geldt uiteraard ook voor draaden van apparatuur en televisie. Model Zenon is leverbaar in lak en eiken (of combinaties hiervan) en zowel staand als hangend te verkrijgen. Kom naar de dichtsbijzijnde Novastyl dealer en laat je verassen door de mogelijkheden en oplossingen.

Uw Novastyl dealer kan samen jou een opstelling samenstellen die in jou interieur past via een modern tekenprogramma. Hier alvast wat voorbeelden

*Leverbaar vanaf € 4999.00

Hoogwaardige kwaliteit

De exclusieve Novastyl-collectie onderscheidt zich door kwaliteit, duurzaamheid en maatwerk. De meubelen zijn ontworpen voor een lang en gelukkig leven. Jij kiest de kleur, afwerking en afmeting, zodat de meubelen helpen jouw eigen stijl te creëren. Elk meubel is exclusief ontworpen en gemaakt voor Novastyl, waarbij we de directe controle hebben over de kwaliteit en de gebruikte materialen. De ervaren Novastyl-dealers denken met je mee en maken een schets van het meubel in je interieur. Onze meubelen vormen een duurzame aankoop, waar je jarenlang plezier van hebt.

Onze Novastyl dealers

De Novastyl-collectie met exclusieve meubelen vind je bij 14 dealers, verspreid door heel Nederland. Zij beschikken over een uitstekend luisterend oor, helpen je het meubel in jouw interieur te schetsen en denken met je mee over jouw eigen stijl. De dealers adviseren je op basis van jouw persoonlijke wensen of inspireren je met de combinatie van verschillende stijlen. De dealers van Novastyl weten van wonen en gebruiken hun kennis en ervaring om je uitstekend te adviseren over meubels die helpen jouw droominterieur te realiseren.

Vind een dealer bij u in de buurt