Bank Coco

zoals afgebeeld € 2115.00 *

Zitmeubel concept Coco heeft zeer veel mogelijkheden: 4  verschillende armleuningen, 4 poot mogelijkheden en 3 verschillende zitcomforts. Ook is het mogelijk om een relaxfunctie (wall away) te verkrijgen in de elementen of een verstelbare zitdiepte. Door de vele elementen die leverbaar zijn kun je je eigen opstelling creeren. Of het nu een hoekbank, losse bank. bankstel of fauteuil is. Je bepaard het zelf. Leverbaar in stof en leder.  

*Leverbaar vanaf € 1050.00

Hoogwaardige kwaliteit

De exclusieve Novastyl-collectie onderscheidt zich door kwaliteit, duurzaamheid en maatwerk. De meubelen zijn ontworpen voor een lang en gelukkig leven. Jij kiest de kleur, afwerking en afmeting, zodat de meubelen helpen jouw eigen stijl te creëren. Elk meubel is exclusief ontworpen en gemaakt voor Novastyl, waarbij we de directe controle hebben over de kwaliteit en de gebruikte materialen. De ervaren Novastyl-dealers denken met je mee en maken een schets van het meubel in je interieur. Onze meubelen vormen een duurzame aankoop, waar je jarenlang plezier van hebt.

Onze Novastyl dealers

De Novastyl-collectie met exclusieve meubelen vind je bij 14 dealers, verspreid door heel Nederland. Zij beschikken over een uitstekend luisterend oor, helpen je het meubel in jouw interieur te schetsen en denken met je mee over jouw eigen stijl. De dealers adviseren je op basis van jouw persoonlijke wensen of inspireren je met de combinatie van verschillende stijlen. De dealers van Novastyl weten van wonen en gebruiken hun kennis en ervaring om je uitstekend te adviseren over meubels die helpen jouw droominterieur te realiseren.

Vind een dealer bij u in de buurt