Buco

 

Welkom bij Buco Wooncentrum, de Novastyl dealer uit Weert.

Bezoek de showroom van Buco Wooncentrum om de Novastyl meubel collectie te bekijken, testen en te bewonderen. Of het nu gaat om zitmeubelen, kasten, tafels of ander design meubilair, bij Buco Wooncentrum uit Weert kun je de volledige collectie design meubelen van Novastyl uitproberen. De Novastyl-collectie is beschikbaar in iedere kleur die je wenst. Dankzij maatwerk creëer en combineer je eenvoudig je eigen stijl. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren, afwerkingen en uiteraard afmetingen van de meubels uit onze collectie. Samen met één van de adviseurs van Buco Wooncentrum stem je de meubelen af op jouw specifieke wensen en creëer je jouw (droom) design interieur.

 

Klik hier om de website te bezoeken

Hoogwaardige kwaliteit

De exclusieve Novastyl-collectie onderscheidt zich door kwaliteit, duurzaamheid en maatwerk. De meubelen zijn ontworpen voor een lang en gelukkig leven. Jij kiest de kleur, afwerking en afmeting, zodat de meubelen helpen jouw eigen stijl te creëren. Elk meubel is exclusief ontworpen en gemaakt voor Novastyl, waarbij we de directe controle hebben over de kwaliteit en de gebruikte materialen. De ervaren Novastyl-dealers denken met je mee en maken een schets van het meubel in je interieur. Onze meubelen vormen een duurzame aankoop, waar je jarenlang plezier van hebt.

Onze Novastyl dealers

De Novastyl-collectie met exclusieve meubelen vind je bij 14 dealers, verspreid door heel Nederland. Zij beschikken over een uitstekend luisterend oor, helpen je het meubel in jouw interieur te schetsen en denken met je mee over jouw eigen stijl. De dealers adviseren je op basis van jouw persoonlijke wensen of inspireren je met de combinatie van verschillende stijlen. De dealers van Novastyl weten van wonen en gebruiken hun kennis en ervaring om je uitstekend te adviseren over meubels die helpen jouw droominterieur te realiseren.

Vind een dealer bij u in de buurt